A new luxury chalet in the Swiss town of Gstaad - located in the country's Alpine region, required a staircase to connect the home’s four floors. The architect appointed to handle the project wanted a staircase modelled on a design at an Apple store in New York - and had initially found it challenging to find a supplier who was capable of doing so

After a brief conference call it became clear to the architect that EeStairs would be the perfect partner for the project, which resulted in EeStairs’ team visiting the site to conduct an initial assessment, before the design was finalised.

The resulting staircases combine glass ‘floating’ treads with stylish stainless steel balustrade in a repeated pattern across the four floors in the property, connecting spaces in the home with effortlessly style.